Депутати Харківської облради залишили олігарха з ОПЗЖ Суркіса почесним громадянином області

Депутати Харківської обласної ради провалили голосування щодо позбавлення народного депутата від забороненої в Україні партії ОПЗЖ Григорія Суркіса звання “Почесний громадянин Харківської області”. Про це повідомили депутатки облради від партії “Європейська Солідарність” Галина Куц та Алла Ройтблат.

Депутата Харківської облради від “Блока Кернеса” через суд хочуть позбавити звання Почесного громадянина області

“На захист Суркіса дружно підключилися колишні ОПЗЖ-сти Гладкоскок та Літвінов. Гладкоскок пояснював, що, якби не Суркіс, то Харків би не справився з ЄВРО-2012… Гдадкоскок розказував, що під час ЄВРО-2012 у Харкові рівень злочинності впав у рази, і в цьому теж буцімто заслуга Суркіса.

Від нашої фракції ЄС виступав Олександр Скорик, який чітко роз’яснив ситуацію щодо Суркіса, щодо його приналежності до проросійських структур. Втім, до цього виступу більшість депутатського корпусу не дослухалася.

Врешті, Харківська обласна рада не підтримала це рішення. ОПЗЖ-стам, вочевидь, допоміг завалити питання Блок Кернеса”, – написала на своїй сторінці у “Фейсбуці” депутатка Галина Куц.

“Здається, що більшість Харківської обласної ради живе у якому паралельному всесвіті. Сьогодні на сесії Суркіса не позбавили звання почесного громадянина Харківщини. Говорили про такі його заслуги як: привів євро 2012 у Харків, відкрив у Богуславі дитячий садок, він фандрайзив і навіть у якийсь то момент злочинність впала завдяки йому! Просто сюр. На мою думку, у всіх хто був проти – здоровий глузд та моральні принципи відсутні”, – написала депутатка Алла Ройтблат.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии