Десять пожеж за добу: через обстріли РФ на Харківщині горіли будинки, ферма, є загиблий та поранені

Пожежі внаслідок обстрілів ворога виникли в Харківському, Чугуївському та Куп’янському районах області. Про це повідомили у пресслужбі облуправління ДСНС.

Чотири пожежі сталися у лісових масивах Курилівської та Куп’янської громад. Їхня загальна площа склала 8 га. Завдяки професійним діям рятувальників верхових масштабних пожеж вдалося уникнути. А в селі Липці Харківського району ворог атакував фермерське господарство, спричинивши загоряння господарчої споруди та сухої трави навколо на площі 200 кв. м.

У селищі Куп’янськ-Вузловий ворожі снаряди влучили у будинок барачного типу, спричинивши руйнації та пожежу. Уламки снарядів вбили 65-річного цивільного чоловіка. На час прибуття рятувальників площа пожежі складала 300 кв. м. Ворог постійно завдавав повторних ударів, через що пожежним неодноразово доводилося шукати укриття. Зрештою їм вдалось повністю приборкати полум’я.

Крым того. близько 22:30 російські терористи обстріляли середмістя Куп’янська. Сталася пожежа у житловому будинку на площі 200 кв. м. Під завалами сусіднього будинку опинився 62-річний чоловік. Його в ході пошуково-рятувальної операції деблокували рятувальники і передали медикам швидкої. За третьою адресою виявлено пораненого 73-річного чоловіка, якого також госпіталізовали. Завдяки зусиллям рятувальників також вдалось врятувати від знищення вогнем один житловий будинок.

У решті випадків ворог влучав у приватні будинки, а також у раніше обстріляний і зруйнований будинок культури у селищы Борова Ізюмського району.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии