“Добкін фінансує свою передвиборчу кампанію із викраденої у мене птахофабрики”, – Григорій Соломанін

Справжній власник Володимир-Волинської птахофабрики вимагає відновлення законності і продовжує боротися за свої права.

В інтерв’ю виданню “Комсомольська правда в Україні” колишній власник Володимир-Волинської птахофабрики Григорій Соломанін звинуватив Михайла Добкіна у тому, що той є вигодонабувачем від рейдерського захоплення його підприємства.

Птахофабрика була викрадена у Григорія Соломаніна 12 років тому.

“Незрозумілим рішенням суду, без оповіщення сторін, було вирішено, що фабрику треба просто віддати третім особам! Реєстратор, якому я довіряв, наступного ранку переписав усе моє майно на інше ім’я. Коли я приїхав із Харкова до Володимир-Волинського, то на фабрику вже не зміг потрапити. На воротах стояла чужа охорона, мені дали зрозуміти, що краще нічого не намагатися змінити”, – розповів колишній власник підприємства.

Григорій Соломанін стверджує, що слова Михайла Добкіна про те, що він збув Володимир-Волинську птахофабрику у спадок від свого батька, який начебто створив це підприємство – відверта брехня: “Я добре знав покійного Марка Мойсейовича Добкіна та глибоко поважав його. Можу сміливо стверджувати, що до 2010 року, поки я керував фабрикою і поки вона розбудовувалася, Марка Мойсейовича на ній ніколи не було і він її в моєї родини не купляв”.

Законний власник націлений добиватися справедливості, незважаючи на те, що з 2009 р. по цій справі було відкрито вже 6 кримінальних проваджень, які не мали жодних наслідків. Ситуація, коли Добкін користується прибутками із незаконно набутої власності, на думку Соломаніна є неприпустимою.

“Михайло Добкін сам розповів журналістам, що фінансує із прибутку, який дає птахофабрика, свою політичну діяльність та передвиборчу кампанію. Що стосується моїх прав, то я боротьбу не припиняв ніколи. Хоча пройшло вже 12 років”, – заявив Соломанін, повідомивши, що кілька місяців тому він ініціював нові кримінальні провадження по справі із викраданням птахофабрики.

Теги:

Комментарии