Мер Ігор Терехов звільнив підлеглого, відповідального за стан укриттів у Харкові

Селекторна нарада щодо стану готовності захисних споруд для укриття громадян відбулася сьогодні, 27 червня, у місті Харкові. У заході взяли участь керівники міста, області, районів, правоохоронних органів та профільних відомств.

Чк повідомили у пресслужбі мерії, міський голова Ігор Терехов розповів про ситуацію з доступом до укриттів у місті, а також повідомив, що за неналежний стан сховищ звільнив з посади начальника Управління цивільного захисту Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Олександра Пушкарьова та оголосив догану директору департаменту Валентину Топчію.

Перевірка доступності укриттів: на Харківщині виявили більше ніж 240 закритих бомбосховищ, – Тимошко (Відео)

«Я підписав відповідне розпорядження про притягнення до відповідальності осіб, які відповідають за цей напрямок роботи. Вважаю, що цей крок допоможе навести лад. Хоча у нас і непогані показники, але всі 100% укриттів повинні мати належний стан, бо безпека людей – головне», – сказав Ігор Терехов.

Також він зазначив, що з трьох видів укриттів, які є у Харкові, найгірша ситуація – з протирадіаційними. Що ж до укриттів подвійного призначення та найпростіших укриттів, то вони майже повністю забезпечені всім необхідним.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии