Мешканця Харківщини відправили до в’язниці за статеві відносини з неповнолітніми

Мешканець Лозівського району у своєму будинку 29-річний чоловік спочатку вступив у статевий акт з 14-річною дівчиною, після — з її 15-річною подругою. Встановлено, що зловмисник під час зустрічі з потерпілими перебував у стані алкогольного сп‘яніння. Про те, що дівчата є неповнолітніми, чоловік знав, свою вину визнав та розкаявся.

Як повідомили у Харківській облпрокуратурі, влітку Лозівський міськрайонний суд Харківської області призначив зловмиснику 3 роки позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання на 3 роки. Прокурори одразу ж подали апеляційну скаргу на це рішення. Аргументували, що вирок суду є незаконним через невідповідність призначеного судом покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого.

У Сумах затримали правоохоронця, який схилив до статевих стосунків неповнолітню

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Харківського апеляційного суду задовольнила апеляційну скаргу прокуратури. Вирок суду першої інстанції скасували в частині призначення покарання та призначили нове покарання — три роки реального позбавлення волі.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии