На Харквщині за добу 12 людей отримали поранення через обстріли росіян

Минулої доби ворог з використанням ракетного озброєння, артилерії, мінометів та авіації масовано обстрілював населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Ізюмського районів області. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

За уточненими даними, внаслідок ракетного удару по селищу Ківшарівка Куп’янського району поранення зазнали 9 цивільних людей. У селищі пошкоджено будівлю гуртожитку, 2 приватні будинки та газопровід.

Одна людина загинула, 13 поранені: наслідки нічної атаки на Київщину

У селі Глушківка Куп’янського району обстрілами пошкоджено 5 приватних житлових будинків, господарчі споруди та лінію електропередач. Поранено 60-річну жінку. Внаслідок артилерійського обстрілу села Глибоке Куп’янського району поранення зазнала 66-річна жінка. У селі Богуславка Ізюмського району пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди.

Внаслідок обстрілів Вовчанська Чугуївського району пошкоджено елеватор, зерносховище та інші об’єкти цивільної промисловості. Зруйновані житлові будинки, сталися пожежі. Поранення отримала 36-річна жінка.

На лінії зіткнення найгарячіше на Куп’янському напрямку. Минулої доби ворог намагався піти в наступ в районі Масютівки та Крохмального, але відступив з втратами.

NewsRoom – незалежне видання, що розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах «Новини компаній», «Бізнес», «Місто».

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии