На Куп’янському напрямку росіяни роблять мінні загородження

Російські окупанти і надалі намагаються наступати на декількох напрямках: Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському. Скрізь тривають важкі бої.

Як повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, на Куп’янському напрямку ворог створює мінно-вибухові загородження вздовж кордону у Бєлгородській області, шукає слабкі місця в обороні, щоб прорвати ії.

У Запорізькій області в окупантів сталась “міжетнічна” сутичка: більше 20 загиблих

На Лиманському напрямку противник готується до перегрупування військ. Веде безуспішні наступальні дії в районах Новоєгорівки, південо-західніше Креміннох, Білогорівки Луганської області та Веселого Донецької області.

На Бахмутському напрямку противник намагається всіма силами стримати просування українських військ вперед. Так, ворог безуспішно спробував відновити втрачене положення у районах Оріхово-Василівка та Кліщіївка Донецької області.

У ході ведення успішних бойових дій сили оборони витіснили противника з позицій у районах східніше та у центральній частині Кліщіївки Донецької області.

На Авдіївському, Мар’їнському напрямках противник зосереджував основні зусилля на веденні наступальних дій з метою встановлення повного контролю над Мар’їнкою та оточення Авдіївки. Ворог вів безуспішні наступальні дії в районах Степове, Авдіївка, Мар’їнка, Новомихайлівка та Вугледар Донецької області.
 
На Запорізькому та Херсонському напрямках противник знаходиться в обороні. Продовжував обстріли позицій підрозділів Сил оборони України та цивільних об’єктів у Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях, при цьому активно застосовував баражуючі боєприпаси “Ланцет”.
 
У ході ведення наступальних дій сили оборони України мали успіх в напрямку південно-східніше скла Роботине та південніше Малох Токмачки Запорізькоїої області, закріплюються на досягнутих рубежах.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии