На ремонт знака “Я люблю Балаклію” виділять більше пів мільйона гривень з бюджета міста

Управління ЖКГ, транспорту та благоустрою Балаклійської міськради уклало 22 вересня договір на 563,7 тис. грн з ФОП Носенко Руслан Володимирович щодо капітального ремонту символічного знаку “Я люблю Балаклію”. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, проінформували в Харківському антикорупційному центрі.

Також у липні була укладена угода на 12 000 грн щодо розробки кошторисної документації на капремонт знаку. Зазначено, що відновлення знаку відбудеться в рамках ліквідації наслідків бойових дій, роботи заплановані на 2023-2024 роки.

Громада на Харківщині в рамках ремонту укриття замовила смартфон за 36 000 гривень

У ХАЦ зазначили, що загальна вартість капремонту знаку майже дорівнює вартості 3-кімнатної квартири з гарним ремонтом у центрі міста. Більше того, на початку вересня, перед річницею звільнення Балаклії від російських окупантів, місцева влада прозвітувала, що вже відновила цей знак. Повідомлялося, що інсталяція була пошкоджена під час обстрілів міста російськими військами. Під час ремонтних робіт було встановлено нове захисне покриття, покращене освітлення і зроблені патріотичні візерунки.

У 2021 році у Балаклії поточний ремонт цього знаку коштував 50 000 грн. Сам знак у 2018 році коштував 199 000 грн. Із 2019 по 2021 роки на поточний ремонт знаку було витрачено майже 165 000 грн. Всі договори щодо знаку були підписані з ФОП Носенко Руслан Володимирович.

Для порівняння, у Сумах в цьому році вирішили зробити не капітальний, а поточний ремонт знаку “Я люблю Суми” за 53 000 грн (букв в назві міста менше, ніж в Балаклії).

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии