Нардепа з Харкова звинувачують у побитті чоловіка в Києві

Депутата Верховної Ради від “Слуги народу” Олександра Куницького разом із нардепом-однопартійцем Артемом Дмитруком звинувачують у побитті молодого чоловіка в Києві. Про це повідомляють у Telegram-каналах та публікують відповідне відео.

На місце інциденту вже прибула поліція, однак правоохоронці інформації ще не надали. Олександр Куницький інцидент поки не прокоментував, однак в Instagram він опубліковав свіже сторіс з “полювання” на телефонних шахраїв. На відео група молодих людей, які за твердженням Куницького є працівниками шахрайського колцентру, тікають, як тільки нардепи під’їхали до їх офісу.

У той же час постраждалий чоловік стверджує, що його побили за те, що він попросив не знімати його на відео.

Нещодавно нардепи Дмитрук і Куницький заявили про свою боротьбу із шахрайськими колцентрами.

Пізніше Дмитрук розповів в коментарі Новини.LIVE, що хлопець нібито працівник такого незаконного кол-центру та він заважав їм пройти вулицею.

“Ми з Олександром Куницьким прибули до бізнес-центру “Протасов” для перевірки роботи шахрайського кол-центру. Прибувши на місце, ми побачили, як близько 50 людей тікають з цього шахрайського кол-центру. Після цього ми почали йти далі вулицею, де було спеціально виставлено молодика, якого ви бачили на відео”, — сказав нардеп.

За словами Дмитрука, хлопець – підставна особа. Під час минулої перевірки цього кол-центру він, нібито, намагався спровокувати народних депутатів. 

“Він почав нам дуже погані слова говорити, матюкатися в нашу сторону, обзивати нас. І почав підходити все ближче. Ми представилися, показали посвідчення народних депутатів і мій колега Олександр почав його знімати на відео. Його це дуже обурило, він почав до нас підходити, махати руками і ногами. Після цього він вихопив телефон з рук у Олександра, вкрав фактично, і почав з ним тікати”, – сказав “слуга народу”.

Також він заявив, що у руках хлопця був ніж, з яким він почав бігти на нардепа.

“Зіткнувся зі мною і разом зі мною впав на землю з цим ножем. Ми почали просити у охорони, щоб вони викликали поліцію, приїхала поліція, в цього хлопця забрали ніж. … Ми написали (заяву. – Ред.) щодо нападу на народних депутатів і те, що він забрав телефон і намагався з ним втекти. Я вважаю, що ціль була саме забрати телефон Олександра з матеріалами, які ми зняли”, – додав Дмитрук.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии