Обстановка загострилася: генерал Сирський приїхав до оборонців Куп’янська

Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський у зв’язку з ускладненням обстановки на Куп’янському напрямку відвідав частини, які ведуть оборону на підступах до міста. Про це повідомили у Military Media Center.

“Противник штурмовими загонами, що комплектуються переважно в’язнями, щоденно, на різних напрямках, намагається прорвати оборону наших військ, маючи на меті блокування, а згодом і захоплення Куп‘янська. За результатами роботи з командирами на цьому напрямку, було прийнято ряд важливих рішень, які забезпечать надійність оборони”, – повідомив Олександр Сирський.

Українські військові звільнили селище Урожайне Донецької області

За його словами, на Лиманському напрямку противник здійснює перегруповування, замінює частини, що втратили боєздатність внаслідок понесених втрат і не полишає планів щодо нових наступальних дій.

“Наша задача максимально скористатися цією ситуацією та суттєво покращити своє положення. Необхідні для цього рішення ми з командирами відпрацювали безпосередньо в районі ведення бойових дій”, – зазначив командувач Сухопутних військ ЗСУ.

“На Бахмутському напрямку ситуація складна, але контрольована. Ворог контратакує, здійснює мінування, інтенсивно обстрілює та застосовує авіацію. Разом з тим, у таких складних умовах наші війська поступово просуваються вперед. З командирами бригад, які воюють на Бахмутському напрямку, ми обговорили актуальні питання підвищення ефективності наступальних дій, вогневого ураження противника та низку інших заходів, спрямованих на досягнення перемоги над ворогом”, – розповів Сирський.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии