“Отставить! Ты мне служишь!”: у Харкові затримали чоловіка, який кидався на патрульних (Відео)

Учора близько 22:00 патрульним надійшло повідомлення про конфлікт на вулиці 23 Серпня. Заявник повідомив, що йому погрожував пасажир таксі, який навмисно пошкодив його автомобіль.

На місці інспектори виявили учасників конфлікту. Як повідомили у пресслужбі управління патрульної поліції, громадянин, на якого вказав заявник, мав ознаки сп’яніння. Він поводився агресивно, вживав нецензурну лайку та образливо чіплявся до оточуючих. На зауваження патрульних чоловік не реагував, а також погрожував працівникам поліції. На законну вимогу правоохоронців не припинив вчиняти правопорушення та відмовився надавати документи, які посвідчують особу.

ДБР розслідує загибель людини в Дніпрі після застосування правоохоронцем табельної зброї

Оскільки громадянин продовжував правопорушення та не виконував законних вимог правоохоронців, інспектори доставили його до управління поліції. Перебуваючи в управлінні поліції, чоловік продовжував погрожувати поліцейським та всіляко чинити опір під час виконнання ними своїх службових обовʼязків. У зв’язку з цим було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України: опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків. Надалі оцінку діям чоловіка нададуть слідчі.

У соцмережах опублікували відео агресивного чоловіка. Окрім нецензурних виразів в адрес поліцейських, він зокрема, каже: “Отставить! Ты мне служишь!”.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии