Підірвався біля будинку: на Харківщині загинув працівник “Газмереж”

Ввечері 14 березня біля власного подвір’я від детонації невідомого вибухового пристрою загинув слюсар Куп’янської дільниці Харківської філії «Газмережі» Максим Мармазов.

Як повідомили у компанії, чоловік працював у газорозподільній галузі 15 років. Ця галузь стала рідною для родини Мармазових. Дружина Максима – Наталя є старшим оператором сектору обліку газу Куп’янського управління «Газмережі». Попри масовані обстріли росіянами Куп’янщини, подружжя робило все від себе залежне, аби у громаді були газ та тепло.

Максим Мармазов помер по дорозі в лікарню, отримавши поранення не сумісне із життям. Чоловіку було 44 роки. 13-річний син Максима залишився без батька. Газорозподільна галузь лишилась висококласного спеціаліста.

Росіяни вбили авіабомбою працівника “Харківобленерго”

Для дружини – Наталії Мармазової це друга трагедія та друга втрата найріднішої людини за останній час. Тиждень тому російські окупанти під час обстрілів житлових будинків Куп’янщини вбили її матір. Нині й чоловіка.

“Колектив Харківської філії «Газмережі» з усіх куточків Харківської області низько вклоняє голови перед родиною Мармазових. Висловлюємо щирі співчуття дружині, сину та матері пана Максима. Разом з Вами поділяємо непереборну біль втрати близьких людей. Максим Мармазов завжди залишиться у пам’яті як висококласний професіонал, справжній друг і колега, який за будь-яких умов готовий простягнути руку і допомогти”, – зазначили у компанії.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии