Поліція Вінниччини затримала наркодилерів, які збували наркотики в трьох областях (Фото, Відео)

Поліція Вінниччини затримала двох чоловіків із Дніпропетровщини, які постачали наркотики та психотропи у різні області України через так звані «закладки». За попередньою оцінкою, вартість заборонених речовин на «чорному» ринку становить близько трьох мільйонів гривень.

За даними слідства, 34-річний та 36-річний чоловіки отримували наркотики від спільників у Дніпропетровській області, а потім перевозили їх у Вінницю, Хмельницький та Житомир. У лісових масивах вони закопували товар у схованки, а потім фотографували їх та надсилали координати замовникам.

Харківські патрульні затримали ймовірного вбивцю-грабіжника у Салтівському районі

Під час чергової реалізації наркотиків поліцейські затримали чоловіків. У їхньому автомобілі було виявлено та вилучено два кілограми канабісу, 880 грамів «PVP-солі» та 100 грамів метамфетаміну.

36-річного чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За цей злочин йому загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Правова кваліфікація діям 34-річного чоловіка та інших фігурантів буде надана під час досудового розслідування.

Комментарии