Революційна презентація Samsung: гнучкі смартфони, планшети та смартгодинники

Південнокорейська компанія Samsung Electronics здивувала світ новими гаджетами — гнучкими смартфонами, планшетами та смартгодинниками, які були представлені у середу, 26 липня.

“Samsung Electronics намагається відкрити більше можливостей для людей та планети, і важливою для цієї подорожі є створення орієнтованого на людину мобільного досвіду з більшою кількістю перероблених матеріалів без компромісів. Нові Galaxy Z Flip5 і Z Fold5 являють собою ще один крок у цьому прагненні до розробки технологій, які долають бар’єри, одночасно прагнучи мінімізувати вплив на навколишнє середовище”, — заявили у компанії.

Samsung не лише додав більше типів перероблених матеріалів у нові гнучкі смартфони, які використовуються в кожному пристрої, але й більше ніж подвоїв кількість компонентів пристроїв, які містять мінімум 10% переробленого пластику або скла, або в середньому 22% переробленого скла.

Крім того, компанія представила серію нових планшетів.

“Samsung Electronics анонсує нову серію Galaxy Tab S9, портфоліо продуктів преміумкласу, яке переосмислює ландшафт планшетів і встановлює нові стандарти захоплюючого перегляду та творчої свободи у всіх трьох моделях, Galaxy Tab S9, S9+ та S9 Ultra”, — заявили у компанії.

Крім того, південнокорейська компанія презентувала декілька моделей нових розумних годинників.

“Samsung Electronics сьогодні анонсувала нові Galaxy Watch6 і Galaxy Watch6 Classic, розроблені, щоб допомогти користувачам будувати здорові звички щодня та протягом ночі. Серія Galaxy Watch6 містить пропозиції для здоров’я з тоншою рамкою, більший і яскравіший дисплей і більш інтерактивний користувальницький інтерфейс. Обидві моделі також надають користувачам доступ до більшого вибору універсальних циферблатів, а також до нових варіантів ремінців, які дають їм змогу досягати своїх цілей”, — зазначили у компанії.

Скільки коштуватимуть новинки від Samsung

Samsung зробив все для збереження ціни на свій новий телефон Z Flip 5 якомога ближче до попереднього покоління, навіть при тому, що тепер він починається з більшим обсягом пам’яті – 256 ГБ.

Стартова ціна на Z Flip 5 в США складає 999 доларів, що означає, що за цю ціну користувач отримує телефон з подвоєним обсягом пам’яті (256 ГБ), порівняно з попередньою моделлю, яка мала лише 128 ГБ пам’яті за таку ж ціну.

Крім того, Samsung пропонує більш містку версію нового телефону з пам’яттю 512 ГБ за ціну 1119 доларів, що також виходить трохи дешевше, ніж старіша модель з таким же обсягом пам’яті.

Щодо Galaxy Fold 5, Samsung вирішив доопрацювати свій флагманський пристрій, зосередившись на новому шарнірі та оновленому чипсеті, які є головними відмінностями від попередника Fold.

Ціна на Fold 5 стартуватиме від 1799 доларів.

Комментарии