Росіяни скинули авіабомби на Харківщину: пошкоджені підприємство, пошта, суд, будинки та авто

Минулої доби артилерійських, мінометних обстрілів та авіаударів ворога зазнали близько 30 населених пунктів Харківської області. Про це повідомив начальник ОВА Олег Синєгубов.

Так, внаслідок удару ФАБ у селі Колісниківка Куп’янського району пошкоджено 8 приватних будинків, 5 автівок, гараж в господарча споруда. По Куп’янську військові РФ вдарили КАБом. У місті пошкоджені житловий будинок та автомобіль.

Внаслідок обстрілу із РСЗВ Вовчанська пошкоджені 3 житлові будинки та автомобіль.

У місті Харківської області будують бомобосховище, розраховане на місяць безперервного перебування 400 людей

Також ворог ударив керованою авіабомбою по селищу Золочів Богодухівського району, де влучив у будівлю «Укрпошти». Постраждали жінка та чоловік: з акубаротравмами їх доставили до медзакладу. Ввечері окупанти повторно вдарили КАБом по центральній частині Золочева: пошкоджені два приватні будинки.

Крім того, ввечері росіяни обстріляли селище Козача Лопань, де теж пошкодили житло людей.

О 22:30 російська керована авіабомба влучила у недіючу адміністративну будівлю підприємства в селищі Борова Ізюмського району. Також пошкоджені будівлі суду, пенсійного фонду, бібліотеки та приватні будинки.

За даними ДСНС, сбогодні близько 00:30 окупанти знову обстріляли прикордонну Козачу Лопань. На одному з приватних подвір’їв зайнявся автомобільний причіп та господарчі речі. Постраждалих немає.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии