Росіяни вбили авіабомбою працівника “Харківобленерго”

Колектив АТ “Харківобленерго” висловлює співчуття родині і близьким загиблого колеги – електрогазозварника Куп’янського високовольтного району електричних мереж Віктора Цуканова. Він загинув 17 лютого внаслідок влучання авіабомби в житловий будинок в Куп’янську. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

“Віктор Олександрович був дуже доброзичливою та щирою людиною. Завжди посміхався, добре ставився до оточуючих. Його поважали за безвідмовність, працьовитість, відповідальне ставлення до своїх обов’язків. Віктор брався за будь-яку роботу, не тільки зварку, виконував все, з чим просили допомогти. Був дуже роботящий – справжній чоловік, про яких кажуть “з руками”. У вільний від роботи час часто допомагав колегам та сусідам з різними побутовими питаннями: щось полагодити чи змайструвати. Це тяжка втрата для всіх нас”, – розповіли колеги загиблого з Куп’янського ВРЕМ.

Від удару російською авіабомбою загинула студентка-першокурсниця харківського вишу

Віктору Цуканову було 59, він працював у товаристві з 1986 року. Під час війни залишався в Куп’янську та продовжував виконувати свої обов’язки.

Нагадаємо, що 17 лютого російські керовані бомби влучили у середмістя Куп’янська. Вибухи спричинили пожежді та руйнації у трьох двоповерхових житлових будинків, пошкодили щонайменше 10 особистих осель. Надзвичайники врятували з-під завалів ячотирьох людей і тіла двох загиблих: чоловіка та жінки.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии