Рисі з зони бойових дій знайшли притулок в екопарку під Харковом (Відео)

Двох рисей, які постраждали внаслідок повномасштабної війни, привезли до екопарку Фельдмана, розташованого під Харковом.

Про це повідомили на сторінці екопарку у Facebook.

«Познайомтеся з нашими новими мешканцями: це молоді північноамериканські рисі. Ці тварини опалені війною, у кішечки є невелика травма – у неї пошкоджене осколком від снаряду око. Поки що тварини дещо лякливі, гостро реагують на голосні звуки. Але вони обов’язково приживуться у своєму новому затишному вольєрі, головне – це любов, спокій та дбайливий догляд. І в нашому Екопарку вони зможуть отримати все це» — сказано у дописі до відео.

Аварійний ремонт трамвайних колій на проспекті Героїв Харкова: можливі затримки трамваїв

Також зазначено, що ці рисі стали першими мешканцями експозиційної зони «Північна Америка», створення якої передбачає проєкт відродженого Фельдман Екопарк.

«Ми плануємо утворити достатньо велику популяцію. До рисей в майбутньому приєднаються бізони, олені, вовки та інші північноамериканські тварини. Наше завдання – зробити Екопарк ще кращим, ніж він був до початку повномасштабної війни. І, пори всі труднощі, ми активно рухаємось у цьому напрямку» — додають в екопарку.

Комментарии