Сервіс CarGoo – недороге та швидке вантажне таксі в Києві та інших містах

CarGoo – це онлайн-сервіс, за допомогою якого легко та швидко замовляють вантажне таксі у столиці та в інших містах України. Транспорт приїде протягом 5-25 хвилин. Переміщення автомобіля показується на сайті. Ціна послуги буде відома до прибуття вантажного таксі. Вартість розраховується на сайті. За допомогою сервісу Cargoo можна перевезти меблі та домашні речі, будівельні матеріали, побутову техніку, покупки із супермаркету, інструменти. Також таксі доставить вантаж до будь-якого іншого населеного пункту нашої країни. При міжміських перевезеннях, коли відстань перевищує 100 кілометрів, клієнт оплачує дорогу тільки в один бік.

CarGoo – це сервіс, який стрімко розвивається та запрошує на роботу власників вантажних автомобілів. Для водіїв програмісти розробили зручні безплатні додатки CarGoo Driver, які розміщені в магазинах Google Play та App Store.

Основні переваги сервісу вантажних перевезень CarGoo

Сервіс об’єднує власників транспортних засобів вантажністю від 500 до 1500 кілограмів. Для транспортування побутової техніки, будівельних матеріалів чи обладнання можна замовити такі машини:

  • бортові автомобілі;
  • суцільнометалеві та звичайні фургони;
  • тентовані вантажівки.

Під час вибору автомобіля потрібно враховувати особливості та вагу вантажу. Транспортувати в межах міста чи до іншого населеного пункту можна і харчові продукти, і будівельні матеріали, і квіти, й інноваційне обладнання.

Вартість вантажоперевезень від сервісу CarGoo на 10-15% нижча, ніж у конкурентів.

Ціну транспортування побутової техніки чи особистих речей сервіс розрахує самостійно. При цьому вартість після перевезення не збільшиться. Також у системі відсутні різні приховані платежі – все чесно та прозоро.

Сервіс CarGoo для власників вантажних автомобілів: що важливо знати?

Для співпраці з сервісом власнику транспортного засобу необхідно:

  1. завантажити додаток для смартфона або планшета;
  2. створити профіль у системі;
  3. розмістити у системі посвідчення водія;
  4. дочекатися активації профілю.

Після активації профілю водій може приймати замовлення та заробляти гроші у зручний для себе час.

Вартість замовлення сервіс CarGoo розраховує самостійно. Після перевезення вантажу водій отримує оплату готівкою або на кредитну картку.

Власник авто може зареєструвати на сервісі будь-яку кількість транспортних засобів. При цьому комісія сервісу складає лише 10%.

Вся інформація про співпрацю з сервісом CarGoo представлена на сайті cargoo.ua.

Теги:

Комментарии