“Щас покусаю і заражу бєшєнством”: суд зобов’язав поліцію відкрити кримінальне провадження на працівницю “Харківзеленбуду”

Інцидент стався 7 вересня поблизу гімназії № 12 на вулиці Чугуївська, 35-А, що в слобідському районі міста, коли бригада “Харківзеленбуду” спилювала дерева. Про це розповіла харків’янка Ірина Кравченко.

Мешканця Харкова оштрафували за варварську обрізку дерев

“Коли місцева жінка спитала в них документи на обрізку дерев, ті відмовилися їх надавати. Тоді Наталя стала фіксувати купи спиляного зеленого гілля на свій мобільний телефон. Жінка, яка керувала роботами, підскочила до неї, та силоміць забрала в Наталі телефон. При цьому вона пошкодила їй ліву руку. Потім на місце подій під’їхала я, і ця жінка стала погружавати мені тим, що вона скажена. “Я — бєшєнная. Щас как тєбя покусаю і заражу бєшєнством!” — казала вона. Надалі поліція відібрала в неї телефон та повернула власниці. Але в Наталі на наступний день розпухла рука та нею стало важко рухати. Тому вона написала заяву в поліцію на хуліганські дії представниці “Харківзеленбуду”. Поліція в цих діях складу злочину не побачила та відмовилася відкривати кримінальне провадження. Наталі довелося йти до суду. Зрештою суд зобов’язав поліцію відкрити кримінальне провадження на хуліганку”, – написала Ірина Кравченко на Facebook.

Вона також опублікувала фото відповідного судового рішення.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии