Сина львівського бізнесмена Гринкевича, екснареченого художниці Соні Морозюк оголосили в розшук

Правоохоронці оголосили в розшук сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, підприємця Романа Гринкевича, якого також підозрюють на оборудках із закупівлями одягу та білизни для ЗСУ. Про це в ефірі всеукраїнського телемарафону «Єдині новини» повідомила радниця ДБР Тетяна Сапьян.

«Вчора проводилися низка невідкладних обшуків, щоб знайти й затримати членів злочинного угруповання, в тому числі родича львівського бізнесмена. На жаль його поки не знайшли, але підозра в шахрайстві та участі в злочинному угрупованні йому оголошена в установленому законом порядку», – наголосила Тетяна Сапьян.

Вона повідомила, що близького родича львівського бізнесмена оголошено в розшук, оскільки він переховується.

«Якщо вам відомо про його місце перебування, повідомляйте правоохоронним органам. Кордон він офіційно не перетинав», – зауважила вона.

“Відчуваю себе обманутою та використаною”: художниця Соня Морозюк розірвала заручини з Романом Гринкевичем

Раніше Роман Гринкевич заявив, що скандал проти їх родини замовний.

«Ми впевнені, що наша діяльність відбувалася в умовах чинного законодавства. Виправдовуватися, лити бруд, шукати компромат або його створювати точно не будемо! Ми точно знаємо, хто зацікавлений в цьому скандалі, його безпосередніх замовників та вигодонабувачів. Ми переконані, що правоохоронці усіх рівнів і безпосередньо в МО розберуться у всьому, користуючись офіційними даними», – написав Роман Гринкевич в сторі в Instagram.

Нагадаємо, Держбюро розслідувань викрило організовану групу на оборудках із закупівлями одягу та білизни для ЗСУ. Вони завдали державному бюджету України збитків на майже мільярд гривень. За даними слідства, злочинну організацію створив львівський бізнесмен Ігор Гринкевич, один із найбільших постачальників Міністерства оборони. 17 січня п’яти членам угруповання булор повідомлено про підозру.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии