Синєгубов показав, як на Харківщині будують фортифікаційні споруди (Фото)

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов проінспектував хід зведення фортифікаційних споруд на Харківщині. Він розповів журналістам, що будівництво споруд проходить за новими проєктами Міноборони, передали у пресслужбі ХОВА.

«Зводимо «зуби дракона», протитанкові рови, опорні пункти, бліндажі. На сьогодні розпочаті роботи ще майже на сотні об’єктах, попередньо провівши розмінування територій. Планується зробити такі фортифікації вздовж всього кордону з рф», – зазначив Олег Синєгубов. 

За його словами, зведення одного такого об’єкта триває 2 місяці. Будівельники працюють цілодобово у надзвичайно складних умовах, під ворожими ударами.

У Міноборони показали, як будують фортифікації на Харківському напрямку (Відео)

Олег Синєгубов наголосив, що це третій етап зведення фортифікацій на Харківщині. Раніше кругову оборону зробили навколо Харкова і потім – в інших містах і селищах за мірою звільнення. 

«На цьому напрямку працює приблизно 30 цивільних підприємств. Понад 500 працівників та більш як 200 одиниць техніки — докладаємо максимум зусиль, щоб згідно з термінами виконати доручення Президента Володимира Зеленського. Усі графіки погоджені, поставка залізобетонних конструкцій відбувається безперешкодно. Наразі також Президент поставив завдання перед Урядом розробити систему соціальних гарантій для таких працівників, адже вони піддають своє життя ризику», – сказав начальник ХОВА.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии