Суд заборонив будувати ринок на земельній ділянці спортшколи в Харкові

Прокурори в судах першої та другої інстанції відстояли право Школи вищої спортивної майстерності у Харкові на володіння земельною ділянкою по вулиці Динамівській. Про це повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури.

Встановлено, що в 2019 році на підставі рішень Харківської міськради юуло припинено право користуванням учбовим спортивним закладом зазначеною ділянкою. Крім того, змінено її цільове призначення, яке не пов’язане зі спортом та освітою. Земля мала використовуватись для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов`язаної з отриманням прибутку. Вартість цієї ділянки складає понад 82 млн грн.

У Харкові вимагають повернути місту ділянку землі на Олексіївці

Шевченківська окружна прокуратура Харкова звернулась з відповідним позовом до суду, у задоволенні якого було відмовлено, а в подальшому Верховним Судом повернуто справу на новий судовий розгляд. Зрештою Східний апеляційний господарський суд залишив без змін рішення суду першої інстанції, яким визнано незаконними та скасовано рішення органу місцевого самоврядування.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии