У Харківській області через обстріл росіян сталася пожежа

Минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Куп’янського, Харківського, Ізюмського та Чугуївського районів. Зокрема, під ворожими ударами перебували мирні мешканці та цивільна інфраструктура у Куп’янську, Кучерівці, Дворічній, Удах, Ветеринарному, Липцях, Козачій Лопані та інших населених пунктах. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

На Харківщині під час розмінування підірвався сапер ДСНС

За даними облуправління ДСНС, учора о 21:00 рятувальники виїжджали на ліквідацію пожежі, яку спричинив артилерійський наліт окупантів на містоКуп’янськ. На території одного з приватних домогосподарств горіла господарча споруда на площі 100 кв. м. За 50 хвилин рятувальники локалізували вогонь та о 23:00 – повністю ліквідували його. Жертв та постраждалих немає.

У селі Кучерівка Куп’янського району зазнав поранення та був госпіталізований 65-річний цивільний чоловік. У селі Довгеньке Куп’янського району обстрілами пошкодженні 2 приватні будівлі. У селі Богуславка Ізюмського району внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено щонайменше 4 приватних будівлі.

Тривають роботи з розмінування. Піротехнічними підрозділами ДСНС за добу обстежено більше 7 га території та знешкоджено 190 вибухонебезпечних предметів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии