У Харківському районі затримано вбивцю, який намагався надати злочину вигляд самогубства

У Харківському районі затримано 70-річного чоловіка, який убив свого 57-річного товариша та намагався приховати злочин під виглядом самогубства.

За даними слідства, ввечері 17 січня компанія з друзів розпивала алкогольні напої у будинку у селі Дубівка Харківського району. Між 70-річним підозрюваним та його 57-річним товаришем виник конфлікт на побутовому ґрунті. Підозрюваний схопив кухонний ніж та завдав потерпілому декілька ударів в шию. Потерпілий загинув на місці.

Щоб приховати свій злочин, підозрюваний вирішив замаскувати все під «самогубство». Він поклав тіло загиблого на санки та повіз до залізничної станції. Дійшовши до місця, підозрюваний скинув труп на залізничну колію, щоб тіло чоловіка переїхав поїзд, ніби «він покінчив життя самогубством». Після цього вбивця пішов додому. Проте залізничники виявили труп.

Свідок вбивства на Харківщині допоміг поліції затримати злочинця

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України. Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування проводить СВ ВП №3 ХРУП №3 ГУНП в Харківській області.

Комментарии