У Харкові комунальника притягнули до адмінвідповідальності за варварську обрізку дерева

У вересні екоінспектор виїхав по заявці у Новобаварський район Харкова на обстеження території. Під час перевірки на вулиці Каширській було встановлено факт пошкодження дерева до ступеню припинення росту, допущенний посадовою особою КП “Благоустрій”. Як повідомили у Дежавній екоінспекції в Харківській області, за це відповідальну особу комунального підприємства притягнули до адміністративної відповідальності.

“Щас покусаю і заражу бєшєнством”: суд зобов’язав поліцію відкрити кримінальне провадження на працівницю “Харківзеленбуду”

Згідно зі статтею153 Кодекса про адіністративні правопорушення – знищення, або пошкодження зелених насаджень, окремих дерев, чагарників, газонів, квітників та інших об′єктів озеленення в межах населених пунктів, невжиття заходів для їх охорони, а також, самовільне перенесення в інші місця під час забудови окремих ділянок, зайнятих об′єктами озеленення, пошкодження дерев і чагарників за межами населених пунктів, що не віднесені до лісового фонду, або їх не законна порубка – тягне за собою накладання штрафу.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии