У Харкові співробітник екоінспекції попався на хабарі

У квітні державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції у Харківській області вирішив незаконним способом підзаробити грошей. Як повідомили у пресслужбі облпрокуратури, еколог проводив перевірку за скаргою щодо засмічення та забруднення будівельними відходами земельної ділянки у Чугуївському районі одним із підприємств, яке має поблизу орендовані нежитлові приміщення.  Оглянувши земельну ділянку, держінспектор повідомив керівнику підприємства, що за забруднення землі йому буде нарахована шкода у сумі майже 2 млн гривень. 

Підозрюваний запропонував керівнику підприємства «вирішити питання по-мирному». За ненакладення адміністративних санкцій еколог почав вимагати від чоловіка 26 тисяч гривень хабаря.

СБУ затримала у Харкові прокурора, який вимагав з потерпілих хабарі за розслідування злочинів

Правоохоронці затримали службовця під час передачі всієї суми грошей поблизу одного з магазинів у Харкові. Чоловіку оголосили підозру за фактом вимагання та одержання службовою особою неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або обмеження волі на строк до 5 років, або до 3 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 2 років.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии