У Харкові судитимуть податківицю з Куп’янська, яка перейшла на бік росіян

Правоохоронці направили до суду обвинувальний акт стосовно вже колишньої головної державної інспекторки Куп’янського відділу податків та зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС в Харківській області.

Чергував на блокпостах з росіянами і вишукував українських патріотів: у Харкові судитимуть поліцейського-зрадника з Ізюма

За даними слідства, після захоплення загарбниками Куп’янська податківиця почала працювати у незаконному органі окупантів. Так, у травні минулого року жінка пройшла співбесіду та отримала від представників РФ пропозицію на зайняття посади «главного специалиста отдела регистрации и приемки отчетности» в окупаційному органі — «Налоговой службе Харьковской области».  Поплічниця ворогів ставила на податковий облік підприємців та видавала патенти на зайняття підприємницькою діяльністю.

Як повідомили у пресслужбі прокуратури, наразі зрадниця переховується від слідства. Її обвинувачують за фактом держзради в умовах воєнного стану та судитимуть заочно в Червонозаводському райсуді Харкова.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии