У неділю РФ обстріляла Харків дронами, модифікованими авіабомбами та С-300

Учора, 7 квітня, близько 1 ночі ворожий безпілотник влучив в Основʼянському районі Харкова. Як повідомили у пресслужбі облпрокуратури, внаслідок удару осколкові поранення отримав 61-річний чоловік. У 64-річної жінки та 87-річного чоловіка – гостра реакція на стрес. Було пошкоджено щонайменше 5 багатоповерхівок та 10 приватних житлових будинків, дитячий садок, авто.

Опівдні військові РФ обстріляли житловий квартал Шевченківського району. Попередньо встановлено, що по місту ворог випустив з літака два УМПБ (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас). Постраждали пʼять мирних мешканців. У 45-річного чоловіка осколкові поранення. У чотирьох жінок віком від 37 до 72 років гостра реакція на стрес. Внаслідок ударів пошкоджено щонайменше 13 багатоповерхівок та приватних будинків, навчальні заклади, кафе, гуртожиток, готель, автомобілі, гаражі тощо.

За даними голови ХОВА Олега Синєгубова, також ракета типа С-300 вдарила по Індустріальному району Харкова. Пошкоджені 2 багатоквартирні будинки, виробниче підприємство та авто. Обійшлося без постраждалих.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии