У Старому Салтові до зими відремонтують 17 багатоповерхівок (Фото, Відео)

Голова Харківської обласної військово-цивільної адміністрації відвідав Старий Салтів, де було визначено плани щодо відновлення житла для місцевих мешканців.

Про це Олег Синєгубов повідомив на своєму каналі у Telegram.

Фінансування проєкту передбачається з обласного бюджету, через Агентство відновлення та Міністерство інфраструктури. Очікується, що ремонтні роботи будуть завершені до початку зимового опалювального сезону. Крім того, планується відновлення лікарень та шкіл в цьому районі.

Поки що вже готові проєкти ремонту 17 багатоповерхівок у Старому Салтові. Влада сподівається, що ці будівлі будуть відновлені вчасно, щоб люди могли мешкати у них під час опалювального періоду.

Через пожежу на газопроводі у Харкові перекрили проспект

Крім того, ведеться активна робота над обладнанням укриттів та наданням гуманітарної допомоги для близько 4 тисячам мешканців міста Вовчанськ. В разі потреби будуть надані будівельні матеріали для відновлення осель.

“Разом із народним депутатом Павлом Якименком та місцевою владою обговорили гуманітарну ситуацію в місті та шляхи покращення умов життя людей у Вовчанську. Робимо усе можливе, щоб допомогти нашим громадянам, які змушені жити в безпосередній близькості від ворога”, — пише Синєгубов.

Комментарии