Удар біля Дніпра: росіяни вбили матір двох дівчаток на порозі дитячої кімнати (Фото)

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак опублікував фото дитячої кімнати, яку зруйнувала ворожа ракета в Обухівці біля Дніпра 18 жовтня.

“У цьому ліжечку спала маленька Аделіна. Ці книги читала її старша сестра Сніжана. На порозі дитячої кімнати загинула їхня мама Катерина. Зі слів очевидців, півторарічна Аделіна врятувалась завдяки тому, що бабуся незадовго до прильоту вивела її на вулицю. Сніжана у цей час була в школі, а батько загиблої саме пішов на роботу. “Юра, біжи додому”, – після цього дзвінка чоловік дізнався про смерть доньки”, – розповіли на платформі “Меморіал: вбиті Росією”.

Розбиті будинки, загибла та поранені: росіяни вдарили по передмістю Дніпра

“Вибухи, а потім галас, який заполонив вулицю. Те, що чув пан Анатолій. Він живе навпроти оселі загиблої. В момент атаки знаходився на вулиці. Злякався, а пізніше й оторопів. У трубі, біля якої він був, застряг уламок. Видно, за його плечима сильний Янгол-охоронець. Як і у місцевої Марини. Вона стояла неподалік вікна, коли все посипалося. Неушкодженою залишилася завдяки скотчу, яким заклеїла шибки, та щільній шторі. Страшно уявити, скількома б жертвами обернувся черговий злочин окупантів, якби не ці збіги обставин. Співчуваю рідним Катерини. Її батько пройшов фронтове пекло. Вистояв. Сподіваюся, витримає і це. Заради дружини, сина, онучок”, – написав голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии