Удар по ринку і порятунок під завалами: росіяни обстріляли цивільних мешканців Харківщини

Учора 11 травня близько 12:00 ворог вдарив з реактивної системи залпового вогню по селищу Великий Бурлук Куп’янського району. Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Харківській області, росіяни обстріляли територію місцевого ринку та приватний сектор.

Пошкоджені приватні житлові будинки, торговельні павільйони, приватний та спеціальний транспорт комунального підприємства. На території одного з приватних домоволодінь зайнялась пожежа на площі близько 70 кв. м. Також загорівся легковий автомобіль ВАЗ 2104, який був припаркований поблизу ринку. О 13:12 усі осередки займання були ліквідовані.

Від ракетного удару по Слов’янську померла жінка

Поранень зазнали та були госпіталізовані в стані середньої тяжкості 16-річна дівчина та 62-річна жінка. Ще одна жінка отримала забої. Медичну допомогу їй надли на місці.

О 14:15 ворог вдарив з артилерії по Вовчанську. Один зі снарядів влучив у приватний будинок. Під завалами опинилась 88-річна господарка будинку. Рятувальники відшукали постраждалу під уламками і передали медикам швидкої. Жінка отримала осколкові поранення обличчя та кінцівок. Каретою екстреної медичної допомоги постраждалу доставили до лікувального закладу.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии