Уночі росіяни обстріляли Вовчанськ Харківської області: горіли будинки і авто (Фото)

Ворог почав хаотично розстрілювали мирне місто 23 серпня орієнтовно о 23:20. Масовані удари тривали досить довгий час. В результаті сталися відразу 3 пожежі на цивільних об’єктах.

Як повідомили у пресслужбі облуправління ДСНС, загорівся житловий будинок барачного типу, дві господарчі споруди, недіюча адміністративна будівля лікувального закладу, приватне деревообробне підприємство та 2 одиниці техніки. Загальна площа цих пожеж склала понад 900 кв .м.

З Вовчанської громади евакуювали шістьох дітей

З метою пожежогасіння були мобілізовані всі наявні сили і засоби у Вовчанській громаді: 2 підрозділи ДСНС Вовчанська і села Білий Колодязь та добровольці місцевої пожежної команди із селища Вільча. Загалом 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 16 вогнеборців. Для досягнення успіху рятувальникам доводилось концентрувати сили на вирішальних напрямках, а після локалізації одних осередків пожежі, вони направляли сили в інше місце. Працювати доводилось під постійною загрозою повторних ударів з боку окупантів. Останній осередок горіння ліквідовали о 5:05. За попередніми даними, постраждалих немає.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии