В Харькове нашли тела двоих утопленников

Сьогодні вранці в Харкові рятувальники дістали тіла двох чоловіків з Журавлівського й Основ’янського водосховищ. Особисті дані одного із загиблих ще встановлюються. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У Харкові школяр зірвався з греблі та потонув

За даними користувачів соцмереж, на Журавлівці загинув чоловік, який відзначав з друзями корпоратив. У міському Telegram-каналі “ТРУХА” стверджують, що 42-річний харків’янин був в стані алкогольного сп’яніння. Про загиблого на Основ’янському водосховищі поки нічого не відомо, його особистість ще встановлюють.

 

 

Нагадаємо, раніше в Харківській області жертвами нещасного випадку стали двоє підлітків. Трагедія сталася на річці Мерла. Рятувальники кажуть, що тіла хлопців 14 та 16 років виявили біля шлюзу скидання води, велосипеди та одяг лежали на березі. За допомогою човна та рятувальної мотузки співробітники ДСНС дістали тіла загиблих з водойми й передали слідчим.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі