Вбив і скинув тіло у вигрібну яму: мешканця Харківщини засудили за вбивство співмешканки

51-річний чоловік скоїв убивство 25 грудня минулого року в селі Яковлівка Лозівського району. Як повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури, у пари виникла сварка, у ході якої обвинувачений схопив кухонний ніж і вдарив ним жінку в грудну клітину. Від гострої крововтрати потерпіла померла на місці.

Щоб приховати злочин, зловмисник скинув труп своєї співмешканки у вигрібну яму на території домоволодіння. Однак це не допомогло уникнути відповідальності — вже наступного дня його затримали правоохоронці.

Харків’янка кухонним ножем убила свого знайомого, коли він спав

Під час судового розгляду обвинувачений визнав вину лише частково. Чоловік пояснив, що під час сварки жінка замахнулась на нього ножем. За його словами, коли він намагався забрати ніж у неї, то випадково повернув лезом у бік потерпілої, а жінка, похитнувшись, сама напоролась на ніж.

Обвинувальний вирок виніс Лозівський міськрайонний суд Харківської області. За скоєння умисного вбивста чоловіку призначено покарання у виді 13 років позбавлення волі. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии