“Повернусь. Там буде Росія”: викладачка харківського ліцею виїхала до РФ та мріє про захоплення України рашистами

Викладачка англійської мови ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою “Патріот” Харківської облради Тетяна Бондаренко втекла до Росії та підтримує країну-агресора. Про це стало відомо зі скрину переписки, яку опублікувала у “Фейсбуці” депутатка Харківської облради Галина Куц.

“На скрінах переписка двох харків’янок: одна знаходиться в Ізраїлі, друга – вроді би на московії. Та, що на московії, вирішила поцікавитися, що там в Ізраїлі. Врешті, московитська харків’янка – Тетяна Бороденко – написала, що вона під час бомбардування Салтівки у 2022 році місяць сиділа під обстрілами, які, буцімто, здійснювали українські військові. Потім ще додала, що в Україну вона вернеться, бо там буде росія… Оця маячня дуже зачепила ізраїльську харків’янку, яка виклала скріни переписки в мережу”, – розповіла Галина Куц.

Викладач училища на дачі облаштував «спостережний пункт» за ЗСУ, щоб передавати росіянам координати для ударів

Депутатка поспілкувалася з керівництвом навчального закладу, яке запевнило, що викладачку готуютьсь звільнити, і відрахуюють її вже цього місяця. Ще в минулому році з нею призупинили трудовий договір, і з вересня 2022 року коштів вона не отримує.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии