Внаслідок російського обстрілу загинули запорізькі рятувальники

У результаті обстрілу російської армії по цивільній інфраструктурі Запорізького району вранці 15 листопада загинули двоє рятувальників – Віталій Накаряков та Сергій Дорогокупля. Ще троє вогнеборців отримали поранення.

Віталій Накаряков – старший пожежний-рятувальник 10-ДПРЧ, майстер-сержант служби цивільного захисту. Народився і жив в Енергодарі. Учасник антитерористичної операції на сході України. Нагороджений Нагрудним знаком «За відвагу в надзвичайній ситуації» навесні 2023 року.

Сергій Дорогокупля – пожежний-рятувальник 34-ДПРЧ, сержант служби цивільного захисту, який до окупації частини Запорізької області служив в пожежно-рятувальній частині смт Михайлівка Василівського району.

Російська ракета влучила в багатоповерхівку на Донеччині: є загибла, під завалами шукають людей

Обидва рятувальники загинули, коли виїжджали на виклик до пожежі, яку спричинив російський обстріл.

«Невимовна втрата для запорізького гарнізону рятувальників… Немає слів, які б передали увесь біль втрати, сум і скорботу, що відчуваємо зараз ми і родини загиблих рятувальників. У Віталія залишилися дружина і троє дітей, у Сергія – сестра та батьки. Вічна пам’ять вам, брати!» — зазначено у повідомленні ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Комментарии