За добу росіяни здійснили 8 атак на Куп’янському напрямку і обстріляли 5 районів Харківської області

Минулої доби ворог обстрілював населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів області.

Яук повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов, внаслідок удару керованою авіабомбою по селу Чернещина Ізюмського району пошкоджено приватний будинок, сталася пожежа.

У селищі Козача Лопань Харківського району внаслідок влучання снарядів були зруйновані та пошкоджені житлові будинки. Зазнали поранення чоловіки 70 та 77 років, їх госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Росіяни обстріляли автомобіль з двомісячною дитиною на в’їзді до Херсона: водій загинув (Відео)

За даними ДСНС, ще одна жінка знаходилась у напівзруйнованому будинку та потребувала допомоги у негайній евакуації. Вона була прикута до ліжка та не мала змоги самостійно пересуватись. Рятувальники спільно з працівниками екстреної медичної допомоги транспортували жінку з будинку до автомобіля швидкої, після чого її госпіталізували до лікарні.

Внаслідок ракетного удару по селу Сподобівка Куп’янського району пошкоджено 2 приватні будинки. У селі Івашки Богодухівського району мінометним обстрілом пошкоджено зерноочисний комплекс.

Крім того, під вогнем ворога були Купянськ, Вовчанськ, Липці, Стариця, Бударки, Дворічна та інші населені пункти.

На Куп’янському напрямку українські захисники за добу відбили 8 атак росіян в районах Синьківки та Петропавлівки.

Із небезпечних громад Куп’янщини евакуювали 268 дітей. Підлягають евакуації ще 26. Евакуація триває.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии