Заховався під сидінням авто: піймали порушника, який за $9 000 намагався виїхати до ЄС (Відео)

Днями у поле зору оперативних співробітників Чернівецького прикордонного загону потрапив місцевий житель, який, за попередньою інформацією, готував незаконне переправлення осіб до Румунії. В ході перевірки цієї інформації ввечері 5 лютого на одному з контрольних постів правоохоронці зупинили чоловіка за кермом власного автомобіля, на якому він прямував у бік кордону. Під час огляду авто прикордонники виявили чоловіка, який ховався під заднім пасажирським сидінням.

«Не говорилося, що маємо річку перепливати»: прикордонники знову витягли з Тиси човен з ухилянтами (Відео)

З’ясувалося, що сховавшись під сидінням і прикрившись килимком, їхав 26-річний мешканець Чернівецької області. Чоловік відразу не зізнавався, куди зібрався, але згодом все ж розповів, що за таку подорож до Румунії заплатив 9 тисяч доларів.

Як повідомили у Держприкордонслужбі, водія-переправника затримали. Йому загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України. А на чоловіка, який сховався в автомобілі, правоохоронці склали матеріали за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии