Збив двох пішоходів та поїхав: у Харкові розшукали водія, що скоїв смертельне ДТП

Учора, 8 квітня, близько 20:20 до поліції надійшла інформація про ДТП на вулиці Москалівській. Водій “Audi” збив на пішохідному переході двох молодиків та втік з місця події. Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, від отриманих травм 21-річний хлопець помер, а його 23-річного товариша госпіталізовали до лікарні.

У Харкові п’яний водій, тікаючи від патрульних, залетів на дах гаража (Відео)

Для розшуку та затримання порушника були орієнтовані усі наряди поліції міста. Менш ніж за годину патрульні виявили розшукуваний автомобіль біля житлового будинку. Авто мало харакерні пошкодження. Поліцейські здійснили поквартирний обхід, опитали свідків та встановили чоловіка, який скоїв наїзд. Ним виявився 36-річний чоловік, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Слідчі затримали його.

Наразі зловмиснику готуються оголосити підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 10 років.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии