Жінку, яка надавала окупантам інформацію про удари по об’єктах енергетики на Донеччині, засуджено до 7 років ув’язнення

За допомогою зібраної доказової бази Служби безпеки України, ще одна спільниця ворожого угруповання, яка надавала російській стороні інформацію для коригування повітряних атак на Донеччині, отримала реальний термін ув’язнення.

За наводкою цієї жінки, ворожі війська здійснили серію ракетних ударів по регіону, внаслідок чого постраждали принаймні 20 мирних мешканців.

Розслідування показало, що вона передавала окупантам координати соціальних та критичних об’єктів інфраструктури, зокрема енергогенеруючих підприємств.

Також фігурантка передавала агресору місця базування та переміщення підрозділів Збройних Сил України на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Обвинувальний акт скеровано до суду: Янукович та колишній заступник Мін’юсту звинувачуються у захопленні державної влади

Особливо ворога цікавили місця розташування укріпрайонів та логістичних баз українських військ в районі Добропілля.

Зловмисницю було затримано спецслужбами у лютому цього року під час передачі розвідданих її співробітникам терористичної організації “ДНР”.

Враховуючи співпрацю зі слідством, суд засудив її до 7 років позбавлення волі.

За матеріалами СБУ, жінка визнана винною згідно зі статтею 114-2 Кримінального кодексу України (поширення інформації про переміщення, рух або розташування Збройних Сил України та інших військових формувань).

Розслідування проводили співробітники Служби безпеки в Донецькій та Луганській областях під керівництвом Донецької обласної прокуратури.

Комментарии