Журналісти звинуватили депутата міськради від ОПЗЖ у шахрайстві

Київські журналісти готують резонансне розслідування щодо можливої участі у шахрайських схемах депутата Харківської міськради Анатолія Родзинського. Про це говориться в фрагменті розслідування, яке нам надали столичні колеги.

Свідки шахрайства, резонансні документи і архівні відео – все це увійшло в розслідування. Також журналісти знайшли факти, які дозволяють стверджувати: жертвами Родзинського ставали не тільки бізнесмени, але й інваліди, члени профільної Координаційної ради Києва і Харкова. За даними розслідувачів, сума збитків, завданих людям з обмеженими можливостями, була така, що очільник Координаційної ради не витримав тиску проблем і вчинив самогубство.

Також журналісти поспілкувалися з бізнесменом Віталієм, якого, як він стверджує, надурив політик. Чоловік розказав, що Родзинський обіцяв громадянам вирішити їх проблеми з боргами. Анатолій, за словами бізнесмена, брав десятки тисяч доларів передплати, а потім просто “переписував” майно клієнтів на себе. Також у розслідуванні розказується, що участь у акціях проти Родзинського брали не тільки представники об’єднань інвалідів, але й учасники руху “Традиція і порядок”. Сам депутат усі звинувачення на свою адресу спростував.

“Ви абсолютно неправі, такого ніколи не було, ніяких інвалідів або людей з обмеженими можливостями я ніколи не обманював і все, що ви говорите, – це неправда”, – заявив депутат після останньої сесії міськради.

Комментарии