Зірки Tik-Tok кабанці Тиша та Тоша знайшли новий дім у Фельдман Екопарку під Харковом (Відео)

До Екопарку привезли двох маленьких кабанчиків, які вже встигли стати зірками у TikTok.

Про це повідомив власник Екопарку, нардеп Олександр Фельдман на своїй сторінці у Facebook.

“Цих веселих кабанців врятували українські військові з 92-ї бригади на чолі з її командиром – зовсім крихітними виявили їх в очереті за допомогою тепловізора. Мами поряд не було, швидше за все, вона загинула від російських обстрілів, тому турботу про новонароджених диких кабанців наші бійці взяли на себе. Тиша і Тоша дуже кумедні та зовсім ручні, і ролики за їхньою участю, які викладав їхній опікун – боєць із позивним Santik, набирали мільйони переглядів. Але війська – не місце для тварин, тож кабанців вирішили передати до Фельдмана Екопарку. Ми цінуємо цю довіру і беремо подальшу відповідальність за Тишу та Тошу на себе, у Долині альпака для них уже збудовано зручний вольєр”, – розповів Олександр Фельдман.

Розклеювала проросійські листівки: на 14-річну школярку з Харкова вплинув друг її матері

Кабанці, які були передані 92-ю бригадою, стали першими підопічними Центру порятунку тварин “Добрий дім Фельдман Екопарк”. Незабаром до них приєднаються олені та інші тварини, які були врятовані нашими земляками.

Олександр Фельдман зазначив, що війна є випробуванням не тільки для людей, але й для тварин. Багато людей звертаються, щоб допомогти рятувати тварин. Тому у Фельдман Екопарк знову відкривають “Добрий дім”.

“Війна – важке випробування як людей, але й звірів. До нас зараз постійно звертаються небайдужі люди, які рятують тварин. Тому ми відновлюємо роботу нашого «Доброго дому», який за роки роботи до повномасштабного вторгнення надав допомогу понад 6 тисячам диких тварин, щоб разом врятувати якомога більшу кількість життів”, – повідомив нардеп.

Комментарии