Зранку в Харкові на пожежі загинув чоловік

Інформація про пожежу в Основ’янському районі Харкова надійшла до Службу порятунку о 7:11. Як повідомили у пресслужбі облуправління ДСНС, загорілась одна з квартир, розташована у мансарді житлової двоповерхівки на вул. Рибасівській.

Будинок старої забудови мав дерев’яні внутрішні будівельні конструкції з пустотами, якими вогонь міг швидко розповсюдитись. Тож жа місце направили відразу 3 оперативні відділення ДСНС на автоцистернах, автодрабину та базу газодимозахисної служби. Горіли домашні речі, а також дерев’яні перегородки та перекриття на площі 25 кв. м.

У Харкові пожежа в дитячій лікарні: врятували трьох дорослих та одну дитину (Фото)

Під час розвідки пожежі у квартирі, що палала, на дивані вогнеборці виявили тіло загиблого 1-річного господаря жітла. Через сильне задимлення була організована евакуація решти мешканців будинку. Всього у супроводі рятувальників назовні вивели 7 людей.

Вже о 8:05 вогонь вдалось взяти під контроль. Остаточна його ліквідація відбулась о 10:31. За попередніми даними причиною виникнення загоряння могло стати коротке замкнення електричної мережі.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии