Мешканців Куп’янського району закликали евакуюватися на зиму

Заступник голови Куп’янської районної військової адміністрації Андрій Канашевич закликав евакуюватися мешканців Вільхуватської, Дворічанської, Куп’янської, Курилівської та Петропавлівської громад Куп’янського району, особливо, вразливих категорій громадян: жінок з дітьми, літніх, хворих і маломобільних.

У поліції показали наслідки обстрілу Куп’янського району ракетами С-300 (Фото)

“З урахуванням складної безпекової ситуації на прифронтових та прикордонних територіях зазначених громад та можливих, внаслідок російської агресії, проблем з функціонуванням інфраструктури, ви можете евакуюватися на зимовий період до більш безпечного місця – м. Харків з подальшою можливістю переміщення в інші регіони України. Буде забезпечено безоплатне проживання у прихистках, гуманітарна допомога, харчування, медична підтримка. Також буде надано допомогу в оформленні довідки ВПО та відповідну грошову допомогу від держави та міжнародних організацій”, – написав ї Андрій Канашевич у Facebook.

Повідомити про бажання евакуюватися можна декількома способами: за номером телефону +380931776458 (WhatsApp/Telegram/Viber), на гарячу лінію “Червоного хреста” 0800332402, 0732402402, 0673832402, або заповнивши заявку на евакуацію за посиланням.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі