Побив продавчиню й забрав гроші з каси: у Харкові затримали рецидивіста (Фото)

Про це сьогодні повідомили у прес-службі ГУ НПУ у Харківській області.

За даними поліції, 24 жовтня на спецлінію надійшов сигнал про НП у Салтівському районі міста. До магазину увірвався невідомий чоловік із палицею, у медичній масці та гумових рукавичках. Громадянин кілька разів ударив продавчиню по руках і змусив її віддати касу, в якій було 2800 гривень. Після цього порушник зник. За три дні в іншому торговому приміщенні невідомий із такими ж прикметами знову побив продавчиню та забрав із каси 1200 гривень, після чого втік.

Правоохоронці викрили підозрюваного. Ним виявився 31-річний раніше засуджений наркозалежний харків’янин. Під час затримання у чоловіка вилучили речові докази.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. 28 жовтня фігуранту повідомили про підозру за статтею 187 (розбій) КК України. Санкція передбачає до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Також поліцейські встановили причетність чоловіка до скоєння інших розбійних нападів на території Салтівського району.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі