Сухий корм для котів Cat Chow

Сухий корм для котів Cat Chow

Збалансоване харчування для котів потрібно починати вводити одразу після відлучення кошеня від молока матері. У різні періоди життя баланс поживних речовин, яких потребує організм, суттєво відрізняється. Саме тому потрібно вчасно переходити на інший корм, який стане новою основою раціону для домашнього улюбленця.

Cat Chow ‒ це повнораціонний корм, який складається з натуральних інгредієнтів та додаткових комплексів із клітковини, вітамінів та мінералів. Широкий асортимент продукції дає змогу підібрати оптимальне харчування під потреби будь-якого кота чи кішки.

Асортимент корму Cat Chow

Корм Cat Chow розроблений корпорацією Purina. Він є наслідком багаторічних досліджень, які почалися в далекому 1926 році та продовжуються дотепер. Спеціалісти компанії подбали про те, щоб лінійка харчування Cat Chow містила в собі найрізноманітніші варіанти їжі.

Продукт Cat Chow ділиться на різновиди за такими аспектами:

●        вік улюбленця;

●        вид корму (сухий чи вологий);

●        наявність особливих потреб;

●        смак корму.

Cat Chow буває для кошенят та дорослих котів. Для малечі, яка тільки-но перестала споживати материнське молоко, дуже важливо отримувати достатню кількість поживних речовин. Це допомагає формуванню міцного скелета та м’язів, а також сприяє активності та грайливості кошеняти. Дорослі тварини часто схильні до ожиріння, а їхня активність може відрізнятися, тому в цьому разі баланс поживних речовин має бути зовсім іншим.

Спеціалісти компанії Purina додатково подбали про те, щоб коти зі спеціальними потребами також отримували оптимальне харчування. В асортименті Cat Chow ви знайдете корми для:

●        стерилізованих котів;

●        тварин із проблемами сечовидільної системи;

●        виводу грудок шерсті зі шлунку (чудовий вибір для довгошерстих порід);

●        котів із чутливим травленням.

У чому різниця між сухим та вологим кормом

Сухий корм для котів ‒ це практичний варіант харчування. Його легко зберігати, водночас він не втрачає свої якості упродовж тривалого часу. Також сухий корм дуже економічний. Добова норма харчування становить в середньому 100 грамів, хоча цей показник може відрізнятися залежно від виду корму та розміру тварини.

Вологий корм ‒ це їжа для кота, яка нагадує натуральне харчування, характерне для тварин у природі. Він чудово засвоюється шлунком улюбленця та насичує організм додатковою вологою.

Виберіть те харчування, яке буде більше до вподоби вашому чотирилапому компаньйону. Але перед цим не забудьте порадитися із ветеринаром.