Виставка-рефлексія “Паперові історії”

11 листопада відома художниця, поет і композитор Ірина Бондаренко подарує Харкову свою виставку “Паперові історії”. Ви могли бачити її оригінальні роботи в Facebook або на футболках, але тепер вони оживуть за допомогою театру-студії “АЗарт”, автентичної музики та розповідей про містичні одкровення при народженні творів, якими поділиться сама художниця.

“Здається, це не я малюю обличчя знаменитих людей, а вони мене. Вольфганг Моцарт і Григорій Сковорода, Елла Фіцджеральд і Фріда Кало, Михайло Вербицький і Боб Марлі, Сальвадор Далі та Квітка-Основ’яненко, Йоганн Бах і Поль Гоген, Місько Барбара і Даня Дідік та багато інших неймовірні люди долають час і простір, стають гостями в моєму творчому куточку. Я починаю чути їхні історії – у віршах, музиці, живопису”, – розповідає автор.

Експозиція буде відкрита в бібліотеці імені Льва Толстого на вулиці Полтавський шлях. Зустріч з художницею відбудеться з дотриманням усіх карантинних обмежень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі