15 населених пунктів Харківської області залишилися без електропостачання через падіння дерев

У результаті негоди, що пронеслася Чугуївським, Харківським районами та Краснокутською громадою, 15 населених пунктів залишилися без електропостачання, а також спостерігаються окремі відключення є і в обласному центрі.

Про це інформує начальник управління інформаційної політики та взаємодії зі споживачами компанії “Харківобленерго” Володимир Скічко.

Падіння дерев та гілок на повітряні лінії електропередачі стало причиною окремих відключень.

ДСНС 35 разів виїжджала для прибирання повалених дерев внаслідок негоди у Харкові (Фото)

“По Харкову окремі відключення, пов’язані насамперед із падінням дерев і гілок на повітряні лінії електропередачі. Незважаючи на складні погодні умови, роботи з відновлення електропостачання розпочалися з вечора, тривали всю ніч і тривають зараз. До вечора 9 липня плануємо заживити всіх споживачів”, — розказав Володимир Скічко.

Компанія “Харківобленерго” нагадала громадянам про необхідність утримуватися на відстані не менше 8 метрів від обірваного проводу, щоб уникнути нещасних випадків пов’язаних з ураженням електричним струмом. У разі виявлення пошкоджень енергообладнання варто повідомити контакт-центр компанії за номерами телефонів: 050-0540-413, 067-2340-413, 0-800-508-413.

Коментарі