Де покататися верхи на коні в Харкові: ТОП-5 кінних клубів

Покататися на конях в Харкові можна цілий рік. Крім того, що прогулянка верхи на коні — це красиво, спілкування з благородними тваринами принесе задоволення кожному любителю активного відпочинку. Newsroom підготував місця, де можна зануритися в атмосферу романтики, не їдучи далеко від Харкова.

King Horse
Харків, проспект Науки 65-А

Кінний клуб розташований в одному з наймальовничіших районів міста — Павловому Полі. Тут можна повчитися верховій їзді у досвідчених інструкторів, замовити крокову прогулянку на коні по лісі. Крім цього, в King Horse діють Подарункові сертифікати, а значить проблема вибору сюрпризу до Дня народження або ювілею вирішена.

1-3.jpg

Годинна крокова прогулянка верхи в лісі обійдеться від 400 гривень. За можливість покататися удвох на конях в межах міста доведеться викласти 1200 гривень. Урок навчання верховій їзді коштує 450 гривень, а послуги фотографа — 400. Перед виїздом на маршрут інструктор навчить вас правильно взаємодіяти з конем, покаже основні елементи управління та навчить впевнено триматися в сідлі.

У Харкові закінчують реконструкцію найбільшого ТРЦ на Салтівці (Фото)

 

Crystal Horses Club
Харків, вулиця Дерев’янко, 4

Якщо у вас закінчилися ідеї для романтичного побачення, але хочете здивувати свою половинку, кінна прогулянка — ваш варіант. За годинну поїздку верхи в Олексіївському лісі доведеться заплатити 800 гривень. Також є можливість покататися індивідуально або з інструктором.

progulka_verhom_v_harkove_1_0.jpg

Така послуга обійдеться в 400 гривень. Також ви можете скористатися пропозицією та замовити прогулянку для своєї дитини. Це коштує також 400 гривень. У пакет входить знайомство з твариною, інструктаж і невелика лекція про звички та психології конячок. Окремо можна замовити заняття з іпотерапії та іпповенції. Як розповіли в Crystal Horses Club, всі коні доглянуті, доброзичливі та навчені.

ТОП-7 найдорожчих приватних будинків Харкова

 

Mon Ami
Харків, Олексіївский гідропарк, проспект Науки, 65А

Цей варіант підійде для харків’ян, які бажають займатися верховою їздою регулярно. Mon Ami пропонує пакети послуг на абонентській основі. Для новачків чотири індивідуальних годинних заняття з вивчення основ їзди на коні обійдуться в 1500 гривень.

mon_ami.jpg

Підготовленим наїзникам за вісім годинних занять з освоєння видів алюра доведеться заплатити 2750 гривень. Досвідченим клієнтам у клубі пропонують за 3750 гривень придбати 12 годинних занять з поглибленим вивченням верхової їзди. Крім цього, в Mon Ami діє система 20%-х знижок на заняття для іменинників, студентів, переможців вікторин та власників “Карти харків’янина”. Бажаючі зможуть вибрати з декількох кінних маршрутів в лісопарковій зоні міста в супроводі інструктора або без нього, в залежності від рівня підготовки.

ТОП-5 “забутих” парків Харкова, де можна відпочити та подихати чистим повітрям

 

Кінний клуб “Оскар”
Харківський район, селище Безлюдівка, вулиця Перемоги 310 А

Для бажаючих подарувати свято дитині у вигляді прогулянки на поні відмінним варіантом стане пропозиція кінного клубу “Оскар”. Годинна поїздка верхи на мініконі обійдеться в 350 гривень. Якщо ж малюк поки не готовий до близького спілкування з твариною, можна замовити катання в санях або бричці. Така послуга коштує від 500 до 1200 гривень на годину.

mh74n10kxdm.jpg

Крім стандартних прокатних послуг в клубі пропонують ряд оригінальних.Так за оренду коня для фотозйомки доведеться викласти 600 гривень, проте ціна може варіюватися в залежності від локації. Замовити весільний екіпаж з кіньми для весільної фотосесії коштує 800 гривень. Вартість може змінюватися в залежності від кількості коней та типу карети.

ТОП-5 недобудов Харкова: басейн, котеджі та пожежне депо

 

Nikolo’s Horse Club
Харків, вулиця Животноводів, 36

Хочете не просто покататися на коні, а й зануритися в справжню атмосферу кінного спорту, поспілкуватися зі справжніми жокеями та взяти кілька уроків верхової їзди у професіоналів — тоді вам в Nikolo’s Horse Club. Крім викладання, в клубі розводять коней, утримують на постої, а також займаються генетикою та селекцією тварин. Під час шкільних канікул у клубі діє кінно-спортивний дитячий табір. Регулярні заняття гарантують дітям веселий рухливий відпочинок і багато спілкування з кіньми.

nikolos_horse_club2.jpg

Заняття проводять для двох вікових груп: 7-11 та 11-16 років. Всі бажаючі можуть придбати абонементи: гостьовий – одне заняття з індивідуальним інструктором – 700 гривень; старт — чотири заняття по 675 гривень за урок; стандарт — вісім занять — 650 гривень кожен; експерт — 12 занять по 617 гривень за урок. Всі заняття проводить індивідуальний інструктор, тривалість кожного уроку – 45 хвилин.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі