Евакуація частини Куп’янського району потрібна для забезпечення безпеки населення

На Куп’янському напрямку лінії фронту ситуація залишається стабільною, попри спроби армії країни-терориста провести штурми. Відповідно до заяви заступника начальника Харківської обласної військової адміністрації Євгена Іванова, обов’язкова евакуація частини Куп’янського району не обумовлена загрозою повторного захоплення територій, а нагальною потребою у зв’язку з постійним обстрілом цивільного населення.

З Куп’янщини евакуйовано 63 особи, з них 9 дітей, — Синєгубов

Під час телемарафону “Єдині новини”, Євген Іванов зазначив, що сели Синьківка, Кислівка та Андріївка на Куп’янському напрямку щодня стикаються з атаками ворожих сил.

“Населені пункти Синьківка, Кислівка, Андріївка – ворог щодобово продовжує спроби свого наступу. Отримує гідну відсіч від збройних сил. Тримається лінія фронту, нема просування в Харківській області у ворога”, — сказав Іванов.

Важливо зазначити, що евакуація зазначеної частини Куп’янського району не пов’язана з можливістю повторного захоплення, але має характер реакції на постійні обстріли, які націлені на цивільне населення.

Коментарі